Sista dagen på praktiken i morgon och jag har precis bakat två hallonpajer som jag ska bjuda på.
Berits hallonpaj
150 g margarin
1 dl farinsocker
1 dl råsocker
3 dl havregryn
2 dl mjöl
250 g hallon
Tina hallonen. Smält margarinet och blanda i de torra ingredienserna. Smula över hallonen och grädda i 225 grader i tills pajen fått fin färg.
torsdag 24 april 2008
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
2 kommentarer:
Jo, jag kommer på besök imorrn. Jag har ju fortfarande inte sett röken av några bilder, så ska bli kul att återuppleva lite minnen från resan också.
Jag får väl ta och visa upp mina nyfunna kockkunskaper;) Eller tror nog det är bättre att jag överlåter det till dig och brorsan.
Vi syns imorrn!
Bra tips elin! Det får nog bli paj på min sista dag oxå. Längtar efter dig! Puss puss!
Skicka en kommentar