måndag 7 juli 2008

Kyckling med kantarellsås

Känns tråkigt att inte kunna bjuda på någon bild men jag vill ändå tipsa om en väldigt enkel och god middag vi gjorde i går kväll.
Dela kycklingfileérna på långsidan och fräs tills de får lite färg, tärna 1-2 röda paprikor och blanda ner med kycklingen. Salta och peppra lite. Tillsätt sedan två burkar Creme fraiche med kantarell och cognac samt en skvätt mjölk och koka upp innan hela pannan går in i ugnen tills kycklingen är genomstekt. Servera med färsk pasta och en god sallad.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Elin! Gud va skoj det ar att lasa din blogg. Det ar kul att du fortfarande har kvar den. Jag kommer troligtvis hem till Sverige for gott i jul och da ska jag anvanda din blogg som inspiration nar jag lagar mat. Fantastiska bilder!

Anonym sa...

Elin, du är väldigt mycket jättedålig på att blogga just nu!

Elin Wigermo sa...

Anonym: Jag lovar bättring, ett litet sommaruppehåll är väl alla värda :)