söndag 26 oktober 2008

Dukning


Middagen blev både god och trevlig men eftersom gästerna är relativt nya bekantskaper för min del avstod jag från att ta fram kameran och fota maten. Vi lagade i vilket fall den här skaldjurspastan. Förutom att följa receptet bytte vi ut rödlök mot scharlottenlök, musslor mot kräftstjärtar och tillsatte röd chili och en skvätt matlagningsgrädde. Till förrätt serverade vi crostini med löjrom, rödlök och creme fraiche som gästerna själva fick plocka ihop.
I dag pågår målning hemma hos oss, snart blir det fika med äppelkaka och vaniljvisp och sedan väntas plugg och middag hos pappa och Bitte.

1 kommentar:

Anonym sa...

Haha, vad roligt det hade varit om du tog fram kameran när dom precis skulle ta första tuggan och sa; nej nej, vänta vänta, det måste fotas först!
Och sen fota maten i olika vinklar i fem minuter.

Saknar dig dig dig!
puss kram!!