söndag 7 oktober 2007

Reunionhelg

Den här helgen har varit precis som det var förr. Alla sex i tjejgänget har varit samlade och det var ett tag sedan sist. Lollan är hemma i sthlm innan flytten till Dubai, Helena leker hemmafru innan det återigen bär av till Österrike och Annika slet sig från lägenhetsrenoveringen.

Trots att det var länge sedan vi var samlade allihopa kändes det precis som förut när vi satt hemma hos Karolin i går kväll och åt middag, drack vin och pratade. Jättekul att vara tillsammans igen och jag saknar det verkligen. It´s just not the same without you. Till middag blev det Karolins supergoda kycklingtortilla med spenat, philadelphiaost och citron.

Nu är det dags för ett break för oss andra också. Karolin och Erika åker upp till Borlänge och jag och Theo till Skåne för lite jobb och familjemys.

Karolins kycklingtortilla
tortillabröd
kycklingfilé
1 burk tomatsås
fryst spenat som är tinad
1 paket philadelphiaost
1 röd paprika
1 rödlök
citronsaft
salt, pepppar, cayennepeppar

Skär kycklingfilé och fräs i olivolja. Blanda med spenat, ost, tärnad paprika och rödlök och krydda. Lägg röran på brödet och rulla ihop. Bred färdig tomatsås över och tillaga i ugnen ca 15 min.

Braksöndagsfrukost!
Fruktsallad med apelsin, ananas, kiwi och hallon. Kaffe, jucie, rostat bröd och äggröra med skinka.




3 kommentarer:

Anonym sa...

Så där mycket frukost äter inte jag på en hel vecka! :D Saknar er jättemycket, kom hem snart!

Elin Wigermo sa...

Bara för att du är en sån fjant då!

Anonym sa...

Åh vad bra vi haft det i helgen. Alldeles, alldeles underbart att vara samlade. Håller en tumme för att er resa går bra hem imorn. Tre veckor utan dig, det kommer kännas. Men ta hand om dig och njut av höstvädret (löven har inte alls hunnit långt här heller, jippi!)

Puss Puss!