onsdag 11 april 2007

American dream

Washington DC
Vi stannade bara en natt i Detroit innan vi tog Henriks splitternya sportiga BMW och paborjade var resa mot Washington DC. Det drojde inte lange innan vi kunde enas om att bil ar bland de basta transportmedlen for att se sa mycket som mojligt och samtidigt ha frihet att stanna och nar man vill. Med Johnny Cash pa hogsta volym drojde det inte lange innan det var kvall och vi stannade nagra mil utanfor Washington for att sova. Vi nadde Washington tidigt pa mandagen och checkade in i vart relativt skabbiga hotel. Resten av dagen spenderades pa hyrcyklar som verkligen var ett oslagbart satt att upptacka Washington pa. Vi cyklade till monument, kongress och Vita huset, hela vagen, overallt. Blickarna vi drog till oss var roliga och vi fick en hel del kommenterarer. Tre darar pa cyklar ar nog ingen vanlig syn i Washington. Var vansinnesfard genom tung trafik, pa forbjudna platser och typ rakt in pa Bushs garageuppfart kommer jag sent att glomma. Vi trodde att vi hade koll - det hade vi inte.

Gardagen var snappet lugnare med lite shopping i en mysig stadsdel nara vart hotel. Antligen fick jag go banans inne pa Abercrombie och mamma och jag investerade i nya systemkameror. Min matblogg kommer fran och med nu na helt andra dimensioner.

Vad galler mat har vi njutit av thai, gudomliga hamburgare, nyfangad krabba fran hamnen och sushi pa Dean and Deluca. Pa det sistnamnda stallet skulle jag formodligen kunna stanna resten av livet, himmelriket for en matalskare. I morgon bitti bar det av till New York dar vi stannar fram till sondag. Can't wait!

5 kommentarer:

Anonym sa...

hahaha- härligt att ni kör ert eget race :) Och en SYSTEMKAMERA!!! det var inte dåligt vännen.

Ta hand om dig och fortsätt njuta av livet.

Puss Puss Puss /erika

Anonym sa...

åh åh åh!!!

helt underbart ju...

systemkamera - imponerande! behöver du modell att träna på, säg till så ska jag ordna det... ;)

BAMSEKRAM!!!

Anonym sa...

Ni verkar ju ha det toppen!! Härligt! Gud va roligt med kameran!!! God fortsättning på resan! Saknar dig!!! KRAM KRAM

Anonym sa...

Hej,
Kul att höra att ni har det bra. Kan tipsa om Abercombie & Fitch-butiken i New York. Riktigt häftigt!
Hoppas att det har blivit lite varmare.
Kram

Karolin sa...

Vad härligt du verkar ha det. Skönt att höra att du övrlevt shoppingturerna hittils :) Ha det så fortsatt roligt och njut :)
Kram och kärlek till dig!