lördag 21 april 2007

Hemma hos Oprah

Det börjar kännas att vi avverkat 4 storstäder, kört igenom 11 amerikanska delstater (Michigan, Ohio, Pennsylvania, Maryland, Washington DC, Delaware, New Jersey, New York state, Indiana, Illinois och Virginia) + en del av Canada. Även om Sonnys energi aldrig tar slut börjar tröttheten märkas hos mig och mamma.

Vi kom fram till Chicago på seneftermiddagen och gick ett promenad för att titta på staden. Smeknamnet "Windy city" tog ut sin rätt men vi njöt ändå av en vacker stad med så låga moln att skyskraporna tycktes försvinna på mitten ut i tomma intet. Vi åt mastodontmiddag på en bluesklubb och fotograferade den vackert upplysta floden mitt i staden. Dagen därpå hann jag och Sonny med en av mina favoritsysselsättningar när jag är utomlands, djurpark, i det här fallet ett jättefint akvarium precis vid Lake Michigan där vi tittade på delfinshow, hajar (!), utomjordiska valar och galna pingviner (eller Happy feet som alla amerikanska barn skrek).

I dag är det dags att åka hem. Till skillnad från snö och kyla i Detroit när vi kom är det nu över 20 grader och strålande sol. Vi har latat oss i parken, grillat och shoppat otaliga topar på Abercrombie. Hur sammanfattar vi nu vår resa? Föreställ er "Walk the line" soundtracket på repeat, en hyperenergisk Sonny, mamma som vi knappt såg utan en kikare för ögonen, en grinig Elin med (som vanligt) väldigt bestämda åsikter. Vi har blivit tillfrågade hur vi mår 100 gånger per dag, ätit otroligt mycket men väldigt gott, grälat, skrattat, cyklat genom Washington DC, letat fåglar i parken med mamma, musical, blues, storstad på storstad och upplevt en mängd nya saker. Allt detta med utseendet av tre supernördar med varsin likadan systemkamera hängade på magen. Ses hemma!


3 kommentarer:

Anonym sa...

Shit vilken resa du varit med om! Galet! Längtar efter dig, mucho!!!
Puss å kram!

Karolin sa...

Herre min gud va ni verkar ha haft det bra! Och vilket underbart fint kort på dig! Här i Gävle blir det snart fest hos Helena. Jag är på det absolut sämsta humör man kan tänka sig - av ingen anledning men jag gör som du skulle ha sagt; Cheer up!
Puss kram

Anonym sa...

Ja, vi ses snart... miss U! kramar