

Detta kanske kan vara något att slänga på grillen i sommar?
Gör så här:
Lägg lite bulgur i en skål, täck med vatten och salta. Låt svälla 10-15 min. Värm upp ugnen under tiden. Gör sedan små skålar av foliet, lägg bulgur i botten och en laxfilé över. Vilka grönsaker man vill ha bestämmer man själv men jag hade 1 strimlad purjolök och små söta ekologiska tomater i olika färger. Häll på kapris, gärna med lite saft för sältans skull och pressa över citronjucie. Salta försiktigt, lite svartpeppar och någon örtkrydda blir gott också. Vik ihop paketet och packa in ordentligt så att fisken kan ångkokas. Servera med en sallad.
2 kommentarer:
Mums!
Blev det bättre om man blötlade bulguren före?
Smart med kapris, det ska jag testa nästa gång!
Och återvinner man folien kan man använda det med gott samvete ;)
Kram!!
Det känns som att man måste blötlägga bulguren för att den ska bli klar, det blev bra. Tack för återvinningstipset :)
Skicka en kommentar