skip to main | skip to sidebar

Elins mat

Hälsopedagogpluggande med dröm om att bli kostrådgivare

onsdag 21 maj 2008

Äppelkompott

Gott som dessert eller mellanmål.

4 st syrliga äpplen
1 msk råsocker
½ dl vatten
lite kanel

Skala, kärna ur och tärna äpplena. Häll i en kastrull, tillsätt råsocker, kanel och vatten och koka därefter under lock i 5 min. Jag strösslade lite kokosflingor på.
Upplagd av Elin Wigermo kl. 22:06

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Bloggarkiv

  • ▼  2008 (134)
    • ►  december (3)
    • ►  november (1)
    • ►  oktober (4)
    • ►  september (5)
    • ►  augusti (2)
    • ►  juli (2)
    • ►  juni (4)
    • ▼  maj (25)
      • Vattenmelon
      • Picknick & brännboll i Boulogern
      • Baby spend your time on me
      • Finaste vännerna
      • Granola
      • Färskpotatis, lax och citron
      • Krämig sparrispasta med parmesan
      • Vin på Karolins balkong
      • Hemma hos mig
      • Äppelkompott
      • Väder i oro
      • Promenad i Gävles oas tillsammans med Erika, min a...
      • Sahflor´s hamburgare
      • Kycklingsallad med persika
      • Thaigryta med nötfärs
      • Laxpaket
      • Theo 9 år
      • Biblioteksplugg
      • Egen musli
      • Roma
      • Today, yesterday, tomorrow
      • Rom, dag 1
      • Sallad nicoise
      • Grillsäsong
      • Valborg i Krogsnäs
    • ►  april (19)
    • ►  mars (25)
    • ►  februari (24)
    • ►  januari (20)
  • ►  2007 (213)
    • ►  december (25)
    • ►  november (39)
    • ►  oktober (13)
    • ►  september (16)
    • ►  augusti (14)
    • ►  juli (12)
    • ►  juni (4)
    • ►  maj (23)
    • ►  april (17)
    • ►  mars (28)
    • ►  februari (20)
    • ►  januari (2)

Om mig

Mitt foto
Elin Wigermo
Visa hela min profil