skip to main | skip to sidebar

Elins mat

Hälsopedagogpluggande med dröm om att bli kostrådgivare

söndag 13 april 2008

Toscacrepes med apelsin


(4 st)
En liten efterrätt är man alltid värd. Stek tunna pannkakor. Smält 25 g smör och blanda i ca 3 msk råsocker, saft från en apelsin och flagad mandel. Fileéa 4 apelsiner som du viker in i pannkakorna. Häll över toscasmeten på pannkakorna och grädda i 225 grader i ca 6-7 minuter.
Upplagd av Elin Wigermo kl. 22:14

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida
Prenumerera på: Kommentarer till inlägget (Atom)

Bloggarkiv

  • ▼  2008 (134)
    • ►  december (3)
    • ►  november (1)
    • ►  oktober (4)
    • ►  september (5)
    • ►  augusti (2)
    • ►  juli (2)
    • ►  juni (4)
    • ►  maj (25)
    • ▼  april (19)
      • Berits hallonpaj
      • Kräftsallad med röda linser
      • Den goda husmodern
      • Hammarsjön
      • Beslutsproblematik
      • Asiatisk räk- och laxwok med mango
      • Mellanmålsmuffins
      • Blodapelsinsallad
      • Toscacrepes med apelsin
      • Kryddig potatis- och grönsakslåda
      • Fårmor
      • Vårväder
      • Definitivt
      • Asiatisk köttfärsröra & kamutcouscous
      • Ceasarsallad med kyckling
      • Asiatisk fläskfilégryta med mango chutney
      • Möte i sophuset
      • Panaeng
      • Fiskgryta
    • ►  mars (25)
    • ►  februari (24)
    • ►  januari (20)
  • ►  2007 (213)
    • ►  december (25)
    • ►  november (39)
    • ►  oktober (13)
    • ►  september (16)
    • ►  augusti (14)
    • ►  juli (12)
    • ►  juni (4)
    • ►  maj (23)
    • ►  april (17)
    • ►  mars (28)
    • ►  februari (20)
    • ►  januari (2)

Om mig

Mitt foto
Elin Wigermo
Visa hela min profil