torsdag 24 april 2008

Berits hallonpaj

Sista dagen på praktiken i morgon och jag har precis bakat två hallonpajer som jag ska bjuda på.

Berits hallonpaj
150 g margarin
1 dl farinsocker
1 dl råsocker
3 dl havregryn
2 dl mjöl

250 g hallon

Tina hallonen. Smält margarinet och blanda i de torra ingredienserna. Smula över hallonen och grädda i 225 grader i tills pajen fått fin färg.

2 kommentarer:

Fege sa...

Jo, jag kommer på besök imorrn. Jag har ju fortfarande inte sett röken av några bilder, så ska bli kul att återuppleva lite minnen från resan också.

Jag får väl ta och visa upp mina nyfunna kockkunskaper;) Eller tror nog det är bättre att jag överlåter det till dig och brorsan.

Vi syns imorrn!

Anonym sa...

Bra tips elin! Det får nog bli paj på min sista dag oxå. Längtar efter dig! Puss puss!