Papardelle med kräftstjärtar
färsk pasta t ex papardelle
1 burk kräftstjärtar i lag
en massa körsbärstomater
½ aubergine
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
½ burk creme fraiche med paprika/chili
en skvätt vitt vin
basilika, salt och peppar
Fräs vitlök och fint hackad gul lök mjuk i olivolja. Tärna aubergine och fräs med tills de fått färg. Tillsätt halverade tomater, creme fracihe, vin och kryddor. Tillsätt kräftstjärtarna och koka upp hastigt. Vänd ner pastan, kör några varv med pepparkvarnen och servera!
Till efterrätt en fruktsallad på apelsin, röda päron, gröna vindruvor, kanel och råsocker.
2 kommentarer:
Uach jag ryser, sista gången, säg inte så. Tänk vad kul att du och Theo kommer hit snart, en tillökning som är välbehövlig :)
Vad fin din blogg har blivit.
Puss vännen.
Att Erika jämt ska kommentera det jag också tycker och tänker ;)
Hugg i magen över tanken på att du ska flytta och ny fin design på bloggen!
Puss kram!
Skicka en kommentar