tisdag 11 december 2007

Glenferrie lodge - Kirribilli

Vy fran var promenad pa vagen hem


Lite bilder fran vart fina hostel i Kirribilli. Efter att ha sovit extremt daligt sedan vi kom med knarrande sangar, snarkande roommates, faglar som skriker sa det skar i oronen och diverse andra storningsmoment sag vi fram emot en lugn natt - just the two of us. Natten var skon forutom att den jakla klockradion gick igang 4-5 ganger med 10 min mellanrum, och vi kunde inte stanga av den!! Nar man ar trott ar man inte heller kand for sitt rationella hadlande sa det tog ett tag inann vi klarade ut situationen. Vaknade i alla fall utvilad klockan atta. Frukosten ingar i boendet och det visade sig vara mycket battre an vantat. Egg and bacon, pannkakor med maple syrup, flingor, toast, kaffe och jucie. Jag tog mer tre ganger.

Fortfarande inget bra vader har i Sydney men vi har nog borjat ge upp hoppet och hoppas pa att det ar battre nasta gang vi kommer tillbaka, till jul. Vi slappade pa formiddagen och akte darefter in till stan for att fixa med biljetterna till inrikesflygen. Priset mellan buss och flyg skiljer markligt nog inte mycket och vi sparar ungefar 14 timmar pa att flyga, inte sa svart val. Pa torsdag flyger vi till Melbourne, stannar till mandag da vi flyger till Surfers Paradise dar vi moter upp killarna och sedan flyger vi tillbaka till Sydney den 24:e for att fira jul med Christian och hans familj.

Efter det har vi strosat en svagn pa stan (utan att shoppa) och vi en jattegod kyckling och avokado sallad. Ikvall blir det dinner & drinks med Adam som ar Emmas (som vi bodde hos forra gangen) lillebror.

Spana garna in Sonnys blog dar ni kan se bilder fran var dag pa Taronga Zoo samt folja deras resa fran Cairns till Sydney, www.photoblog.com/user/wigermo

1 kommentar:

Anonym sa...

Min vän, vilka vackra bilder! Jag är så glad för din skull, för att du får återvända till dessa fantastiska platser som du tycker så mycket om...! Helt underbart att få följa dig. Ta hand om varje dag o varandra ;) PUSSAR!