söndag 25 november 2007

Kesoplättar med äpple, kanel & kardemumma

Kan inte bestämma mig för om detta var gott eller bara skumt men jag tror att det lutar åt att jag kommer att göra det igen. Har inget recept att gå efter och kryddade därför lite i minsta laget så nästa gång blir det både mer kanel och kardemumma.

Kesoplättar med äpple, kanel & kardemumma 4 pers
1 liten burk keso
3 ägg
3 dl vetemjöl
en nypa salt
ca 1-2 msk råsocker (jag har egentligen ingen aning, smaka själva)
3 rivna äpple
kanel och kardemumma

Blanda allt och låt stå ca 10-15 min innan ni steker små, lagom tjocka plättar. Servera med valfri frukt.

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj, ja jag håller med om att det låter mystiskt... stekt keso? Men jag ska prova det någon gång! Hoppas du har det bra! Miss U!
Kram kram