 Lagade denna rätt från min nya kokbok "Saras kök". Kändes perfekt vårig till en solig söndag som gav vårkänslor på hög nivå. Det har varit en riktigt skön, välbehövlig, avkopplande helg.
Lagade denna rätt från min nya kokbok "Saras kök". Kändes perfekt vårig till en solig söndag som gav vårkänslor på hög nivå. Det har varit en riktigt skön, välbehövlig, avkopplande helg.Pasta med räkor och avokado, 4 pers
250 g linguine (kör på Kungsörnen fullkorn, supergod)
1 fänkål
1 liten purjolök
1 dl vitt vin
1 avokado
1 påse ruccolasallad
räkor
parmesan
salt, peppar, dill och citronsaft
Strimla fänkålen och purjon och fräs i olivolja. Tillsätt vin och lite citronsaft, krydda. Vänd ner räkor, tärnad avokado, grovt hackad ruccola och kokt pasta. Räkorna, ruccolan och avokadon får gärna bli ljumna. Riv över parmesan.

 

Inga kommentarer:
Skicka en kommentar