
- Låt måltiden ta tid, känn efter
- Tugga maten
- Ät regelbundet
Haft en supermysig och avkopplande helg med Sandra på besök men nu har hon åkt och det är dags att återgå till vardagen och pluggstress igen. Här krävs planering som aldrig förr i våra liv.
Gårdagens middagstips får ni här, dock utan bild då jag faktiskt inte orkade med detta moment.
Örtpasta med kyckling, 2 port
2 kycklingfiléer
fullkornspasta
1 zuccini
1 lättcreme fraiche med franska örter
1 vitlöksklyfta
Dela kycklingen i bitar och bryn. Tillsätt zuccini men låt den behålla sin krispighet. I med vitlöken. Blanda i kokt pasta och creme fraiche, kanske en skvätt mjölk. Salt, peppar och lite mer örter för den som gillar det.
2 kommentarer:
Elin, The flower it is very beautiful. Please I want to know if it is a diet food. I mean you are not a nutritionist but you know about food. I have a profound admiration to you, because you make the single things a pure things already.
Fernando.
Thank you Fernando, you are very nice! I don´t eat flowers but I think they look really nice on my kitchen table. Have a nice day!
Elin
Skicka en kommentar