fredag 2 februari 2007

Brunch

Stadshotellet
Supermysigt och fantastiskt gott med brunch hos Karolin i dag. Vi testade bland annat Keloggs nya flingor med 98% fullkorn som får väl godkänt tillsammans med vaniljyoghurt, blåbär, hallon, kiwi och mango. Mums och tack till Karolin!
Brunchen fick mig att tänka tillbaka på min och Emmas tid på Stadshotellet. Det bästa med hela helgen var när alla gäster hade ätit frukost och det var vår tur. Vi såg alltid till att ha perfekt kokta ägg och nybryggt kaffe klart just då, dessutom hade vi gömt undan de godaste frallorna och lite ananas så att det fanns kvar till oss :) Där satt vi sedan i över en timme och läste tidningen och myste och nåde den som ringde på receptionsklockan just då..



2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha. Låter underbart att få vara frukostvärdinna på stadshotellet :) vilken toppenfredag detta är! Kram på dig vännen!

Anonym sa...

ja, det är det som är tjusningen med att jobba där det finns mat... ;) jag inledde min kaffekarriär på Café Paris i Charleswood...! Mums.

tack för idag, men än är den inte slut!;)

kraaam