torsdag 1 februari 2007

En bra dag

En vanlig torsdag som började med en seg stressföreläsning där den galne professorn snöat in sig för mycket på monotont arbete och själv anammat detta till sin undervisningsteknik. Efter lunch mötte vi dock dagens glädjespridare, Kristina, som arbetar som skolsköterska på Gävles skolor. Även om vi sjäva vet att vi behövs som hälsopedagoger är det ibland oerhört skönt att höra att andra ser det också. Åh vad jag vill ut på skolor och komma med råd om caféterior och föreläsa om nyttig mat och motion. Vi skuttade ut i solen på lätta fötter (mina med svåra skoskavsskador men ändå) och torsdagen var räddad. Hemma möttes jag av den glada överraskningen att som nybliven prenumerant få ett nytt nummer av favvotidningen laga lätt i brevlådan. Nyttiga pizzor, kanske kan användas som inspiration till lördagens middag? Nu blir det läsning och lunch som består av sådär lagom god korv och grönsakspasta, men vad gör det en dag som den här :)

4 kommentarer:

Anonym sa...

åååh jag bara älskar sådana här dagar! låt oss spara dem i en ask o ta fram dem när tiderna är mindre ljusa... ;)

tänk att få vara omgiven av så många likasinnade också, tack säger jag bara!

...och nu ger vi oss ut för att återigen rädda... haha

massa kramar

Anonym sa...

Visst blev man glad idag? Yeah, vi behövs - baby here I am! Pizza på lördag låter kanon, great att gå från hamburgare till pizza liksom :) kram o kärlek!

Anonym sa...

ja, vilken inspiration! vi kommer gå långt :) Massa kramar på dig!

Anonym sa...

Det absolut bästa med den här dagen var nog att du ändrade färgen på din nya blogg. Vitt känns snäppet fräschare än den märkliga bruna du hade innan... Keep up the good work you guys!